helgasmit.nl

OPLEIDING NATURAL VOICE® WORKER

 

Werken met de helende krachten van je stem is zo oud als de mensheid zelf

JOUW STEM IS JOUW APOTHEEK

 

VOOR WIE

Voor therapeuten, onderwijzers, coaches, zorg-professionals en ieder die beroepsmatig bewust de helende krachten van zijn stem wil kunnen inzetten.

HET PAD VAN DE NATURAL VOICE® WORKER

 

Allereerst leer je je BRON-STEM met jouw BRON-TAAL kennen: jouw persoonlijke NATURAL VOICE. Van daaruit ontwikkel je jouw vermogen tot medicijnzang.

 

 

JOUW VOLLEDIG RESONERENDE KLANKLICHAAM

 

Je leert hoe je jouw fysieke lichaam kunt omzetten naar een volledig resonerende klankkast. Het muziekinstrument dat jij bent, ontdaan van maskers, doeken en dempers. Inclusief de trillings-lagen rondom jou. Dit klanklichaam is jouw NATURAL VOICE® basiswerktuig.

 

STEMLEZEN

 

Met dit klinkende lichaam van jou leer je ook te luisteren. Als een soort “auditieve scanner” met je vibraties je cliënt/patiënt “lezen”. Je ontwikkelt gaandeweg een steeds verfijnder afgestemd “gehoor”voor de orkestraties van de ander. Waar de spanningen in t lichaam zitten. Of iemand in beslag genomen wordt door gedachten of emoties. Je leert met je stem lichamelijke blokkades te traceren en met REINIGENDE ZANG weer in de stroming van het systeem te brengen. Aldus pijn te verlichten. REINIGENDE ZANG zet je ook in om oude werkelijkheden in de cellen en DNA, vastzittende emoties en ongezonde programmeringen in het systeem zuiveren.

MEESTERCEL/PIJNAPPELKLIER

 

Je leert hoe je met je BRON-STEM je hersengolven kunt vertragen. En hiermee de samenwerking tussen de 3 hersendelen in je logische linker- en je fantasierijke rechter hersenhelft af te stemmen. Dan gaat de kwebbelkous in je hoofd (de neo cortex alias je gezonde verstand) rustig achterover leunen waardoor je in een zuivere, onverstoorde dialoog met jezelf en je kliënt belandt. Dit brengt niet alleen een fantastisch heilzame ontspanning voor jou en je kliënt. Maar biedt tevens een effectief instrument om mensen met verslavingsproblematieken en slaapstoornissen te helpen in hun proces naar herstel. En stelt je in staat harmonische balans te brengen bij stressklachten, burn-outverschijnselen en overspannenheid.

 

DE WETTEN VAN TRILLING, HARMONIE en RITME

 

Met je kennis van de wetten van TRILLING, HARMONIE en RITME ontwikkel je ook grondtoon- en tonaliteitsbewustzijn. En leer je tijdens de opleiding met het muziekinstrument dat het dichtst bij jou staat je NATURAL VOICE® vaardigheden in te zetten. Dat kan zijn jouw ukelele, gitaar, je gong of simpelweg je stemvork...

Vooropleiding

Module 1             Je sterkste spier is de tong, je sterkste bot je kaak

Module 2             Van kippenvel tot op het bot

Module 3             Van mijmermelodie naar laserstraal

Module 4             Maskers, doeken en dempers

Module 5             Oerknal en boventonen

Module 6             Verandering is de constante waarde