helgasmit.nl

JOUW STEM ALS SLEUTEL?

 

 

WAT HEB JE NODIG? WAT WIL JE HELEN, UITPAKKEN, LATEN GROEIEN?

 

Jij bent een wandelende symfonie. Je bent niet alleen de fluiten of de violen. Maar het hele orkest. Behoeft het orkest een betere afstemming? Wil je jezelf herijken in je veranderende bestaan? Je wilt je bewustzijn verder ontgrendelen. Samenvallen met je lichtlichaam. Verdichte structuren in je DNA herstellen. Jouw persoonlijke kwantum codes ontsleutelen, herschrijven, activeren. Gewenste kwaliteiten in je bestaan halen door jouw kwantum-magneten als klank-codes in je veld te zingen. En mogelijk kom je tot het channelen van lichttaal.

 

Helga maakt het je heel gemakkelijk. Ze voert je mee. Speels, beeldend en met veel humor. Haar Trance-Zang structuren en instrumentale begeleidingen krijgt je stem vleugels*.

 

 

ZING JEZELF IN SYNC MET JE BRON-STEM

Je bron-stem is de rechtstreekse verbinding met jouw persoonlijke bron. Het is zo oer als wat. En vrij beschikbaar voor iedereen die de verbindingen er naartoe wil vinden. Het is heerlijk. Je stem krijgt vleugels*. Wanneer je Bron-stem is ontwaakt gaan we....

 

NADER AFSTEMMEN

Zoals je de Tom Tom van je auto instelt als je van huis gaat. Zo stel jij het voertuig van je multidimensionale zijn af om de reis door je 5D bestaan te maken. Jij bent levende klank. En daarmee de schepper van je eigen werkelijkheid. Waar gaat de reis naartoe?STEM-REIZEN NAAR DE DROOMTIJD

 

WAAR DROOM JIJ DAN VAN? jOUW DIEPSTE VERLANGENS? JOUW MISSIE....?

 

In de DROOMTIJD vind je je ware inspiraties. Vrij van beperkingen. De antwoorden op al je vragen. Hier komt slapend bewustzijn tot ontwaken. Hier breng je jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen op 1 lijn. Om van daaruit af te stemmen op....zeg jij het maar.

 

*Je stem krijgt vleugels:

Met ieder onze eigen draden, kleuren en patronen weven we samen een soort vliegend klanktapijt waarmee we in de Droomtijd reizen. De “soundscapes” die daarbij ontstaan zijn magisch mooi.

Ronduit een betoverende belevenis !

Bliss versie 12.0PRAKTISCHE INFORMATIE

1 PERSOON

Een sessie duurt 1 uur

 

€ 85

 

5-Strippenkaart  = € 400

 

 

2 PERSONEN

Een sessie duurt 1,5 uur

 

€  150

 

5-Strippenkaart  = € 700

3 PERSONEN

Een sessie duurt 2 uur

 

€ 225

 

5-Strippenkaart  = € 1.050

Afzeggen binnen 48 uur vòòr de geplande afspraak wordt (behoudens uitzonderlijke omstandigheden) betaald