helgasmit.nl

De CURSUSSEN in Helga's MuziekTempel zijn 2-wekelijkse zangfeestjes

VOOR IEDEREEN MET VERLANGENDE OREN EN OPEN HART 

Zolang je kunt zuchten, kun je ook zingen 

 

De aanpak van de cursussen in Helga's MuziekTempel is zo toegankelijk en aanstekelijk. Voor je het in de gaten hebt zing je de sterren fonkelend aan de hemel. Je hoeft je enkel mee te laten slepen door Helga's enthousiasme en haar vlammende gitaarspel.

MY BIG FAT GIPSY SONG

Voor vrije geesten en avonturiers

Elke Big Fat Gipsy Song kent het vrije intro dat overgaat in een stuwend middendeel om te eindigen in opgezweept slotvuurwerk. In de zeer toegankelijke cursus My Big Fat Gipsy Song komt jouw vrije en expressieve gipsygeest helemaal los.  Met verrassend gemak leer je de traditionele zigeunerliederen uit Oost- en Zuid-Europa. En vrij als een zigeuner improviseer jij vervolgens jouw complete Big Fat Gipsy Song met alles erop en eraan. Van vrije klaagzang tot swingende csárdás. Hop Hop Hoppa!!! Stap in de woonwagen en reis met ons mee.

 

Zing jouw swingende sprookje van 1001 nacht. Met Bedoeinenthee en de geur van jasmijn leer je jouw stem te buigen in de typisch Oosterse zangstijlen. Van Egypte via Marokko naar Oezbekistan. Opzwepend en onweerstaanbaar. Habibi, habibi! Ay-Wah!!

https://www.youtube.com/watch?v=-B02P8YSbi4

 

Una Noche al Bodre de la Mar, Sefardisch lied dat we zingen in de cursus van MAZAL MAZAL